A Karsol kft. 2003-ban rakta le annak a vállalkozásnak az alapjait, amely az azóta eltelt időszakban Közép-Európa legnagyobb koporsó és kellékgyártó cégévé nőtte ki magát.

Egy olyan prosperáló, 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás, mely termékeivel 16 Európai országban van jelen. A professzionális technológiának, illetve a LEAN gyártási filozófiának köszönhetően hatással bírunk Európa kegyeleti trendjére, színvonalára.

Miközben társaságunk különösen nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolatokra és az üzleti filozófiánk sarok köve a bizalom, úgy gondolom, úgy gondoljuk, a legfontosabb vevőink számára a termékek magas minősége, a megbízható háttér. A Karsol termékek igazi védjegye a kiváló felület és az egyedi tervezésű design.

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a kegyelet fejlődéséhez, megkönnyítsük a temetkezési vállalkozások munkáját és kielégítsük az általuk kiszolgált családok fogyasztói igényeit. Szeretnénk, ha honlapunkkal könnyebbé tehetnénk értékesítésüket és ezáltal növeljék profitjukat valamint versenyképességüket. Örömmel vesszük visszajelzéseiket, hogy pontosabban tudjuk meghatározni a jövő lehetséges fejlesztési irányait.

Balogh Károly
Ügyvezető igazgató

Karsol Vállalati Ismertető

Tekintse meg a Karsol Vállalati ismertetőjét